Diversen sculpturen van brons, kunsthars op steen, metaal of houten voet enz. Elk beeld is een Uniek exemplaar er zal dan ook nooit een 2de in de omloop zijn. Alle beelden zijn geïnspireerd door eigen inzicht zonder toevoeging van bestaande foto's of dergelijke. Hiernaast ziet u TinTin op de rug van een schildpad met Bobby op zijn schouder.

uit 2009 tot 2009 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

circle of life

2009

Abstract beeld van steen en metaal met een brons coating. Op 8 foto's rondom te bekijken. Druk rechts boven voor meer foto's. Volgende of deze pagina.

De Denker

2009

Mijn eerste beeld die ik naast het schilderen eraan heb toegevoegd. Niet te Koop.

Elvis Presly.

2009

Brons kleurig beeldje van 'De King' met een gewicht van 5.5 Kilo. Dit is niet mijn stijl, maar als voorbeeld voor opdrachten. Op 8 foto's rondom te bekijken. VERKOCHT.

Indoctrinating.

2009

Een spiritueel beeld/fontein van div. materialen 6.6 kilo. Voor binnen en buiten pomp en plant zit erbij. U kunt drijf kaarsjes in de kop plaatsen zodat u een mooi effect krijg vanaf de onderkant.

Kuifje.

2009

Op de foto's ziet u TinTin op de rug van een schildpad met Bobby op zijn schouder. Samen proberen ze de Turtle eieren in veiligheid te stellen die ze in een mand bij elkaar hebben geraapt. VERKOCHT.

Lost Paradise.

2009

Een eerbetoon aan m,n vader. Het paradijs is voorgoed verdwenen. Volgens de mooie muziek tekst van 6 coupletten die mijn vader (1910-1998) vroeger had geschreven, wat ik nu beknopt vereeuwigd heb.

Tsantsa

2009

Schulpturen komen helaas niet mooi tot hun recht via een foto. Een onderarm met in de hand een gedroogd mensenhoofd.   In de pre-Columbiaanse tijden de kunst van het krimpende hoofden is wijdverbreid in het Andesgebied. Vroege kronieken hebben ons uitstekend beschrijvingen van gekrompen hoofden en de methoden van de voorbereiding onder de Indianen van de Ecuadoraanse Coast. Naar inzicht in de motieven achter de voorbereiding van tsantsa is het noodzakelijk om te beseffen dat de tsantsa zelf een bezit is van tsarutama of een magische kracht. Onmiddellijk na de strijd  werd het hoofd als een trofee "waaruit bleek dat de maker correct aan zijn verplichting had voldaan" voor zijn geslacht bij het nemen van bloed wraak. Voor meer inf. druk op voorbereiding.