Dit zijn gemaakte opdrachten die tot tevredenheid van de opdrachtgever zijn gecreëerd. Helaas heb ik niet alle foto's, ben er laat mee begonnen. Nu ook uw portret of van uw dierbare aan de wand, de eerste 10 op deze site is met 25% korting. De foto hiernaast is ter gelegenheid van 80 jaar Kuifje (1929-2009) gemaakt.

uit 2004 tot 2011 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Spaans tafreel.

2011

Een Spaans tafreel in opdracht. Gezien ik op tegen ben van het stenentijdperkse vermaak met stieren, heb ik het zo positiefs mogelijk geschilderd door 2 danseressen erbij uit te beelden...wat wel in deze tijd past. Op een muur beschilderd van 5.50 mtr. bij 2.50 mtr. 

Parrot.

2010

In de kleuren van de opdrachtgever, de rest spreekt vanzelf.

Smooth Criminal

2010

Brons beeldje van Michael Jackson met een gewicht van 3.5 kilo. In opdracht. Op 8 foto's rondom te bekijken.

TinTin's best fan.

2010

Een leuk tafereel met één van de grootste Kuifje verzamelaar van België en omstreken,  zo niet de grootste liefhebber Dhr. H. de Bruyn. Gemaakt in opdracht.

The Claddagh Ring

2009

In opdracht gemaakt, u kunt ook in het bezit komen van een elk uniek schilderij van deze bijzondere Ierse Ring. Geen schilderij zal hetzelfde zijn. De grote bepaald u, en eventueel de vorm en kleur. Prijzen variëren uiteraard, vanaf 250 euro tot ..... / De getoonde afbeelding van het schilderij staat voor een bedrag van 495 euro. De Claddagh Ring behoort tot een brede groep van de vinger ringen genaamd Fede or "Geloofs ringen" die dateren uit de Romeinse tijd. Ze onderscheiden zich door het hebben van de bezel gesneden of gegoten in de vorm van twee gevouwen handen, als symbool van geloof, vertrouwen of "trouw hebben in erewoord". Fede ringen waren populair in de Middeleeuwen in heel Europa, en er zijn voorbeelden van deze tijd in het National Museum of Ireland, Kildare Street, Dublin. De "Claddagh" ring is een bijzonder onderscheidend ring; twee handen tegen een hart met daarboven een kroon.

Lion King

2009

Een wandschildering van +/- 8 m2. De prijs is per m2, alleen niet !! waar geen afbeelding staat. Incl. 19% b.t.w. ongeveer 357 euro per m2. Ligt ook aan de ondergrond en afbeelding.

Marc Hendriks Art Galerie.

2009

Dit doek heb ik geschonken aan de eigenaar van Showroom EDA de Heus. Mijn galerie is daar ook gevestigd. Zie ook onder kopje 'Onder een Dak'

The Nefertiti apple of Nederlof.

2009

In opdracht. Nefertiti appel van Ada Nederlof. Experimenteel. Zie voor meer info. www.edvos.nl.

TinTin 80 Jaar

2009

In opdracht gemaakte Kuifje samen met Bobby

Capricorn.

2008

Verkocht.

Jungle strip.

2006

Dit is een Kamerscherm in opdracht aan twee kanten beschildert. In opdracht gemaakt.

Kuifje.

2004

Abstract in diversen maten en soorten.  In opdracht gemaakt.